16 toukokuuta, 2017

Lihastuntemukset

  Moikka lukijat 😃

 Lepoviikon ja kipeän olkapään jäljiltä pääsin kuin pääsinkin jatkamaan treeniä. Jatkoin aluksi ihan peruskuntolenkillä koiran kanssa ulkoillen ja kävinpä sitten puolen tunnin pikku hölkällä salin juoksumatolla. Ihan vain fiilistelyä lähes parin viikon levon jäljiltä ja kivasti sujuikin. Nyt viikko salitreeniä takana ja täytyy sanoa, että jalkatreenin jälkeen oli huimat lihastuntemukset ja nyt viiden päivän jälkeen jalat alkavat olla normaalit. Yläkroppaa maltoin tehdä maltilla, mutta kipeytyiväthän nekin jonkun verran. Kovasti on saanut jalkoja palautella kevyillä lyhyillä "lenkeillä", saunoen, hieroen, rullaillen ja tosi kevyesti venytellen.

 Ruoka-asioille kuuluu myös ihan hyvää, tosin välillä on tehnyt herkkuja mieli. Tähän ovat hyvin auttaneet pähkinät ja herkulliset proteiinirahkat, jos mieliteot ovat yltyneet "hallitsemattomiksi" 😜 Ensi kuussahan asumme jo Helsingissä, joten myös uuden salin etsiminen tulee kyseeseen. Voisinkin blogata siitä myös yhden tekstin verran, sekä tietysti siitä mitä pt Vera keksii minulle kesäksi 😄Odotankin innolla myös uuden asuinalueemme kattavia ulkoilureittejä ja tosiaan sitä salitarjontaa. Saa nähdä löytyykö uusi sali ihan kävelematkan päästä....vai hurautetaanko sinne vaikka metrolla.
Tähän väliin tehdään vielä salitreeniä Sipoon Sykkeellä ja nautitaan ihanan aurinkoisista kevätsäistä, sekä jo vihertävästä luonnosta. Alkaa myös omat hiusalan koulupäivät käymään vähiin ja edessä olisi minullakin, ehkä elämäni ensimmäinen kokonainen kesäloma lasten kanssa 😎

Nina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti