17 helmikuuta, 2017

Ulkoilua

  Moikka lukijat 😊

  Viimeksi oli puhetta rasittuneen polven vuoksi kevyemmĂ€stĂ€ treenijaksosta. Nyt tilanne on se, ettĂ€ polvi muistuttelee olemassa oloaan kyykĂ€tessĂ€, boxille nousussa yms... eli nĂ€mĂ€ liikkeet ovat yhĂ€ "pannassa". Muutoin salitreenille kuuluu hyvÀÀ, kehitystĂ€ on tapahtunut đŸ’Ș MyöskÀÀn ryhmĂ€liikuntatunneille en ole osallistunut, jotta polvi saa rauhassa toipua. Toisaalta, on ollut hirmuisen mukava liikkua ulkona lenkkeillen ja kokeilinpa pitkĂ€stĂ€ aikaa tĂ€nÀÀn koirajuoksua pehmeĂ€llĂ€ kelkkauralla. Ja polvi yhĂ€ kunnossa, ilman mitÀÀn kipua 👏

  ElĂ€mĂ€ssĂ€ tuleekin luonnollisesti kevyempiĂ€kin jaksoja ja silloin tĂ€ytyy vaan ottaa kaikki irti siitĂ€ mitĂ€ voi tehdĂ€ tai tarpeen vaatiessa olla levossa. Itse ainakin olen nauttinut suunnattomasti auringon paisteesta ja siitĂ€ ulkona olosta. RyhmĂ€liikuntaankin kerkeĂ€n varmasti, kunhan polvi sen kestÀÀ.

  TĂ€nÀÀn syötiin ihania tacoja koko perheen voimin. Helppo ja nopea, kohtuullisen terveellinenkin ruoka, joka maistuu meidĂ€n perheessĂ€ kaikille 😋 TĂ€stĂ€ voi nĂ€ppĂ€rĂ€sti siirtyĂ€ hiihtoloman viettoon ja nauttia kotoilusta koko perheen voimin!

  Nina



Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti